Voorbeeld van gepersonaliseerde rally schildjes

Een eigen rally met een persoonlijke uitstraling!

Voor een onvergetelijke rally-ervaring is meer nodig dan alleen een route en opdrachten. Wij bieden alle benodigde materialen om een authentieke rally-sfeer te creëren en een blijvende herinnering te garanderen. 

Wat is er mogelijk?

Dankzij onze uitgebreide ervaring in het organiseren van rally-evenementen bieden wij de volgende services voor uw rally:

Verhuur:
Maak indruk met onze startboog die beschikbaar is voor verhuur. Deze boog dient als een opvallende blikvanger op de start- en finishlocatie van uw deelnemers. Bovendien is het mogelijk om reclame en/of sponsoren op de startboog te plaatsen. Voeg een extra element toe aan uw evenement met onze opvallende beachvlaggen.

Rallyschildjes & Stickers:
Voeg een persoonlijk tintje toe aan uw rally met onze gepersonaliseerde rallyschildjes en stickers. Hiermee creëert u een authentieke rally-sfeer voor de deelnemers, terwijl ze tegelijkertijd een blijvende herinnering aan uw evenement overhouden. Onze rallyschildjes van premium kwaliteit polystyreen kunnen volledig gepersonaliseerd worden in full color. Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij ontwerpen een uniek rallyschild speciaal voor u.

Foto van sticker plakken op auto Van der Valk rally

Rally op maat

Een ultieme op maat gemaakte teambuildingactiviteit voor groepen en bedrijven met onze rally-ervaring! Stimuleer creatief en oplossingsgericht denken bij uw personeel of collega's met deze unieke uitdaging. Maar bovenal, geniet van een ontzettend leuk en uniek groepsuitje. Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat ons het voor u realiseren. Samen creëren we een dag vol plezier en teamwork!

OFFERTE AANVRAGEN RALLY ACCESSOIRES

Gepersonaliseerde rallyschildjes:
Gepersonaliseerde deurstickers:
Huur startboog:
Huur beachvlaggen:
Rallyorganiseren.nl

Samen creëren we een onvergetelijke ervaring voor u en uw gezelschap.

De auto uit het logo van Rallyorganiseren.nl
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer als lid van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen!

Contact

Zwolsche Diep 7H
8321 MJ  Urk
Nederland

rallyorganiseren.nl@gmail.com
www.rallyorganiseren.nl
Kvk: 67878539

© BY RALLYORGANISEREN.NL