Een eigen rally met een echte rally uitstraling!

Voor de ultieme rally beleving is meer nodig dan alleen een route en een paar opdrachten. Wij kunnen u de spullen leveren die nodig zijn voor een echte rally uitstraling en een blijvende herinnering. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Wat is er mogelijk?

Door onze ruime ervaring in het organiseren van rally evenementen kunnen wij u de volgende service bieden voor uw rally:

Verhuur
Het is mogelijk om onze startboog te huren voor uw rally event. Met de startboog heeft u een mooie blikvanger op de locatie waar de deelnemers moeten starten en finishen. Ook is het mogelijk om reclame en/of sponsoren op de startboog te plaatsen.
Wij hebben ook opvallende beachvlaggen die bijvoorbeeld bij de ingang van uw start / finish locatie kunt plaatsen.

Rallyschildjes & stickers
Wij kunnen voor u gepersonaliseerde rallyschildjes en stickers maken voor de ultieme rally uitstraling. Hiermee creëert u het echte rally gevoel bij de deelnemers en bovendien heeft iedereen een blijvende herinnering aan uw rally. Onze rallyschildjes zijn van premium kwaliteit polystyreen. We kunnen de schildjes volledig personaliseren in full color. Laat aan ons weten wat uw wensen zijn dan ontwerpen wij een uniek rallyschild voor u.

OFFERTE AANVRAGEN

Gepersonaliseerde rallyschildjes:
Gepersonaliseerde deurstickers:
Huur startboog:
Huur beachvlaggen:

© BY RALLYORGANISEREN.NL