Foto van sticker plakken op auto Van der Valk rally

Rally op maat organiseren voor bedrijven en groepen

Een autorally op maat voor groepen, helemaal naar uw wensen. Wij gaan graag voor u aan de slag om een onvergetelijke activiteit te organiseren. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Hoe werkt het?

Met onze uitgebreide ervaring in het organiseren van rally-evenementen verzekeren wij u van een onvergetelijke activiteit.

Voorbeeld routeboek website

Route & opdrachten

De route en opdrachten worden volledig op maat gemaakt en kunnen zelfs in een specifiek thema worden gegoten. Het geheel wordt samengevoegd in een prachtig gepersonaliseerd routeboek. Hierin vindt u niet alleen de route en opdrachten, maar ook alle essentiële informatie die deelnemers nodig hebben. De route kan gepresenteerd worden via cryptische omschrijvingen, puzzels zoals grensbenadering, pijlen-kortsteroute, foto-route of ingetekende lijn-route. Bovendien kunnen er tijdens de rally extra opdrachten worden toegevoegd, zoals vragen of plaatsgebonden opdrachten rond bezienswaardigheden langs de route. De mogelijkheden zijn eindeloos, en wij staan klaar om voor u een onvergetelijke autorally te organiseren.

Voorbeeld van gepersonaliseerde rally schildjes

Rallyschildjes & deurstickers

Voeg een persoonlijke touch toe aan uw rally met onze gepersonaliseerde rallyschildjes en deurstickers. Hiermee creëert u een authentieke rally-ervaring voor de deelnemers en geeft u hen tevens een blijvende herinnering aan het evenement. Onze rallyschildjes zijn van premium kwaliteit polystyreen en kunnen volledig gepersonaliseerd worden. Laat ons weten wat uw wensen zijn, en wij ontwerpen een uniek rallyschild speciaal voor u.

Foto bij de start van een gepersonaliseerde rally met de startboog

Start / finish boog

Optioneel kunt u onze start / finish boog toevoegen aan uw rally voor een indrukwekkende eyecatcher op locatie, zowel voor deelnemers als toeschouwers. De startboog biedt tevens de mogelijkheid om reclame en/of sponsoren te plaatsen, waardoor de rally een professionele uitstraling krijgt.

Foto van deelnemers Van der Valk rally bij hotel Schiphol

Organisatie on-site

Bovendien bieden wij de mogelijkheid voor on-site ondersteuning door ons ervaren team. Indien gewenst kunnen wij ter plaatse komen om de rally vlekkeloos te coördineren, en tevens zorgen wij voor een vlotte op- en afbouw van de startboog. Zo kunt u zich volledig richten op het genieten van uw evenement.

Kosten

Wij maken voor u een kostenoverzicht passend bij uw wensen en ideeën. We werken ook met aanbiedingen en kortingen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en meer details over het organiseren van uw eigen rally-evenement. 

OFFERTE AANVRAGEN RALLY OP MAAT

Gepersonaliseerde rallyschildjes:
Gepersonaliseerde deurstickers:
Start / finish boog:
Organisatie aanwezig op locatie:
Rallyorganiseren.nl

Samen creëren we een onvergetelijke ervaring voor u en uw gezelschap.

De auto uit het logo van Rallyorganiseren.nl
Aanmelden voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en profiteer als lid van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen!

Contact

Zwolsche Diep 7H
8321 MJ  Urk
Nederland

rallyorganiseren.nl@gmail.com
www.rallyorganiseren.nl
Kvk: 67878539

© BY RALLYORGANISEREN.NL