Rally op maat organiseren

Een autorally voor groepen compleet op maat gemaakt en volledig naar eigen wensen. Wij gaan graag voor u aan de slag en organiseren graag voor u een onvergetelijke activiteit. Vraag gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Hoe werkt het?

Door onze ruime ervaring in het organiseren van rally evenementen kunnen wij u garanderen van een onvergetelijke activiteit.

Route & opdrachten
De route en opdrachten kunnen geheel in overleg en eventueel in een thema gemaakt worden. De uitgestippelde route komt samen met de opdrachten in een mooi gepersonaliseerd routeboek. In het routeboek staat naast de route en opdrachten ook alle informatie die de deelnemers moeten weten over de rally. De route kan doormiddel van cryptische omschrijvingen of door puzzels zoals: grensbenadering, pijlen-kortsteroute, foto-route, ingetekendelijn-route, worden gepresenteerd aan de deelnemers.
Naast de routebeschrijving kunnen er nog een aantal losse opdrachten worden toegevoegd tijdens de rally. Dit kunnen vragen zijn of plaatsgebonden opdrachten gemaakt van bezienswaardigheden of objecten langs de route. De mogelijkheden zijn eindeloos en we gaan graag voor u aan de slag om voor u een onvergetelijke autorally te organiseren.

Rallyschildjes & deurstickers
Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om gepersonaliseerde rallyschildjes en stickers aan uw rally toe te voegen. Hiermee creëert u het echte rally gevoel bij de deelnemers en bovendien heeft iedereen een blijvende herinnering aan de rally. Onze rallyschildjes zijn van premium kwaliteit polystyreen. We kunnen de schildjes volledig personaliseren in full color. Laat aan ons weten wat uw wensen zijn dan ontwerpen wij een uniek rallyschild voor u.

Start / finish boog
Optioneel kunt u onze start / finish boog toevoegen aan uw rally voor een mooie blikvanger op locatie voor de deelnemers en toeschouwers. Het is mogelijk om reclame en / of sponsoren te plaatsen op de startboog. De startboog geeft een professionele uitstraling aan de rally.

Kosten
Een rally op maat laten maken kan al vanaf €1050,-

Ook is het mogelijk om op locatie ondersteuning te krijgen van ons team.
Wanneer gewenst kunnen wij dan op locatie komen om de rally in goede banen te leiden en te zorgen voor de op- en afbouw van de startboog.

OFFERTE AANVRAGEN

Gepersonaliseerde rallyschildjes:
Gepersonaliseerde deurstickers:
Start / finish boog:
Organisatie aanwezig op locatie:

© BY RALLYORGANISEREN.NL